Gemeenten

Fa-Brik voert in het kader van de Participatiewet voor een groot aantal gemeenten verschillende diensten uit. Dit betreft zowel trajecten richting werk als andere begeleidingstrajecten. Wij zijn werkzaam in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Onderscheidend aanbod

Fa-Brik is een door het UWV erkende jobcoachorganisatie. We begeleiden mensen op hun werkplek om zorg te dragen voor een duurzame plaatsing. De kwaliteit van onze jobcoaching wordt doorlopend gemeten bij werknemers en werkgevers. Onze dienstverlening is in de afgelopen jaren steeds zeer hoog gewaardeerd.
Fa-Brik onderscheidt zich door focus op ondernemingszin, arbeidspools, levensstijl en duurzame inzetbaarheid. We zijn een klein, flexibel en snel handelend bedrijf met veel ervaring op onder andere de gebieden jobcoaching, opleidingen, schuldsanering en maatschappelijke integratie van gedetineerden. We staan bekend om onze praktische hands-on mentaliteit en uitgebreid netwerk van werkgevers. Fa-Brik richt zich in alle trajecten op verbetering van levensstijl. Verder hebben we ruime ervaring met het begeleiden van startende ondernemers binnen een uitkering.
Onze coachingsstijl past goed bij kandidaten die in aanraking zijn geweest met justitie. Daarnaast sluit onze methodiek goed aan bij (vaak vrouwelijke) deelnemers die vanwege psychische of lichamelijke beperkingen een sparringspartner nodig hebben om de juiste stappen te kunnen maken. Ook kandidaten uit het praktijkonderwijs of met een leerachterstand zijn bij ons aan het goede adres, vanwege onze jarenlange ervaring met deze doelgroep.